Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подршка за учешће на Кореа Гранд Соурцинг Фаир

Објављено: 15.10.2018. 17:14 Аутор: Министарство економије
У оквиру Европске мреже предузетништва (Ентерприсе Еуропе Нетwорк), највећа бизнис организација у Кореји, КИТА, са преко 73.000 чланица, је домаћин сајма – XИ Кореа Гранд Соурцинг Фаир, који ће се одржати 4 – 7. децембра 2018. у Кореји. 

Намјера је да се на овом догађају окупе представници предузећа Јужне Кореје и Европе, из различитих сектора, као што су: храна, здравство, љепота, мода, кућански апарати, канцеларијска опрема, кухињска опрема, спорт и забава, играчке и сл. 

Током “Кореа Гранд Соурцинг Фаир 2018” учесници ће бити у могућности да у оквиру пословних сусрета разговарају директно са Корејанским прозвођачима и предузећима.
Циљ Б2Б сусрета је да на једном мјесту окупи учеснике, и путем унапријед договорених пословних састанака отвори могућност проширења пословних видика и проналаска прекограничних партнера за нове пословне изазове.

Уколико сте заинтересовани да учествујете на овом сајму и пословним сусретима, молимо Вас да попуните апликациону форму. Рок за исказивање интереса је 26.октобар 2018.године. 

Одабрани учесници ће бити до 1. новембра 2018. обавијештени о селекцији, и биће им понуђена авионска карта, смјестај (3-5 ноћи), превоз од/до аеродрома и ручак током догађаја. 

За све додатне информације инфо@еуроинфо.ме или www.еуроинфо.ме 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?