Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Почиње пријављивање корисника, у поноц истиче истиче рок за пријављивање послодаваца за Програм стручног оспособљавања

Објављено: 15.10.2018. 18:00 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

Рок за пријављивање послодаваца за Програм стручног оспособљавања лица са стеченим високим образовањем завршава се у поноћ, док ће пријављивање корисника за учешће у 7. циклусу Програма почети 18. октобра у 12 сати.

Пријављивање будућих корисника Програма, електонским путем, преко портала www.еУправа.ме, трајаће до 18. новембра т.г. Подсјећамо да право на стручно оспособљавање имају лица са стеченим високим образовањем која немају радно искуство у одређеном нивоу образовања, односно са високим образовањем, и која су на евиденцији Завода за запошљавање.

Према анализи коју је спровело Министарство просвјете у сарадњи са Пореском управом, а која се односи на претходне године реализације Програма, око 50% корисника Програма је наставило радни ангажман.

Информација о процедурама пријављивања се налази на страницама Е-управе, Управе за кадрове, Завода за запошљавање и Министарства просвјете.

ПР служба Министарства просвјете

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?