Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Јановић: Терени за мале спортове у функцији унапређења спортске и туристичке понуде Жабљака

Објављено: 15.10.2018. 22:05 Аутор: Министарство спорта
Предсједник Владе Душко Марковић, министар спорта Никола Јановић и предсједник Општине Жабљак Веселин Вукићевић данас су свечано отворили терене за мале спортове у тој општини.

Том приликом, присутнима се обратио министар спорта Никола Јановић који је истакао да му изузетну част и задовољство представља стављање у функцију терена за мале спортове, у чију је изградњу Министарство спорта уложило скоро 60.000 еура.

Како је министар навео, уз већ реконструисани фудбалски терен са вјештачком травом, који је Влада финансирала из Капиталног буџета, грађанима Жабљака од данас је на располагању и мултифункционални терен на којем је могуће играти мали фудбал, кошарку, одбојку, рукомет и тенис.

Подршка за 20 спортских инфраструктурних пројеката у 15 црногорских општина у износу од готово милион еура за само годину дана, истакао је министар Јановић, најбоља је потврда преданог рада Министарства спорта на унапређењу спортске инфраструктуре и реализацији дефинисаних циљева у области спорта из експозеа предсједника Владе“ – навео је министар Јановић.

„Пројекат који данас отварамо представља и примјер добре сарадње Министарства спорта и Општине Жабљак, који су, удовољавајући потребама грађана, створили додатни спортски садржај који ће бити у функцији унапређења не само спортске, него и туристичке понуде града. Уз жељу да на овим теренима стасавају наши будући шампиони, срдачно Вас поздрављам“ – поручио је министар Јановић.

Вијест преузета са портала хттп://www.гов.ме/вијести






У име дјеце и младих Општине Жабљак Влади Црне Горе и Министарству спорта захвалила се ученица Милица Војиновић.




Да ли вам је садржај ове странице био од користи?