Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Расвијетљена четири кривична дјела у Бијелом Пољу и Бару

Објављено: 16.10.2018. 17:08 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а су у Бијелом Пољу и Бару расвијетлили четири кривична дјела и том приликом лишили слободе једно лице док је за једним лицем расписана потјерница. 

Наиме, службеници Центра безбједности Бијело Поље су лишили слободе Л.Ф. (32) из Бијелог Поља, због постојања основане сумње да је починио два кривична дјела разбојништво у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Он је, како се сумња, 12.10.2018. године, кривична дјела разбојништво у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја починио на штету кладионица „Волцано“ и „Олимп“, док је кривично дјело недозвољено држање оружја и екплозивних материја починио, 14.10.2018. године, на начин што се маскиран и наоружан налазио у улици Тршова. Тада је полиција по позиву реаговала и лишила га слободе након чега је спроведена криминалистичка обрада у вези са два почињена разбојништва. Лице ће бити приведено надлежном тужиоцу. 

Надаље, службеници Центра безбједности Бар су након вјештачења трагова дошли до сумње да је кривично дјело тешка крађа, у јуну ове године на штету М.С, починила Д.Н. (22) из Републике Италије. Она је, како се сумња, са саушесницом, која је за сада непозната а на чијој идентификацији се ради, довела у заблуду оштећену, која им је допустила да уђу у стан. Њих двије су, користећи непажњу оштећене, из спаваће собе отуђиле новац у износу од 14.700 еура, 6.200 америчких долара и 1.000 канадских долара као и већу количину златног накита. Ова лица су, сумња се, након тога напустила територију Црне Горе. Полицијски службенци су надлежном тужиоцу поднијели кривичну пријаву против Д.Н, а за овим лицем је расписана и потјерница. Укупна штета настала овим кривичним дјелом је преко 20.000 еура. 

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?