Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Презентација публикације „Соутх Еаст Еуропе Цомпетитивенесс Оутлоок 2018/ Конкурентност Југоисточне Европе 2018”

Објављено: 16.10.2018. 18:08 Аутор: Министарство економије
Генерални директор Директората за инвестиције, развој малих и средњих предузећа и управљање ЕУ фондовима Радосав Бабић, отвориће сјутра (сриједа, 17.октобар) Конференцију на којој ће бити представљена публикација „Соутх Еаст Еуропе Цомпетитивенесс Оутлоок 2018 / Конкурентност Југоисточне Европе 2018”.

Конференција коју организује ОЕЦД у сарадњи са Министарством економије ће се одржати у старој згради Владе (ул. Јована Томашевића) с почетком у 9х.

Ова публикација је једна од најобимнијих анализа економских политика региона Југоисточне Европе и вишеструко је корисна са аспекта пружања помоћи земљама региона у процјени степена оствареног друштвеног напретка, подржава важна стратешка документа као што су Извештај о напретку Европске комисије и пружа значајан подстицај Програму економских реформи.

Поред господина Бабића у уводном дијелу ће се обратитити г-ђа Аудроне Урбонавициуте, Делегација Европске комисије у Црној Гори као и г-ђа Марзена Кисиелеwска, шефица одсијека ОЕЦД за Југоисточну Европу. 

Конференцији ће присуствоватити представници Европске Комисије, ОЕЦД-а и других партнерских организација, као и представници академије, привреде и цивилног друштва.

Позивамо представнике медија да испрате сјутрашњи догађај. 

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ОДНОСЕ СА ЈАВНОШЋУ
МИНИСТАРСТВО ЕКОНОМИЈЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?