Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Пуковник Брајковић уручио захвалницу граду Цетињу за подршку у организацији прославе Дана Војске

Објављено: 17.10.2018. 01:00 Аутор: мод
Замјеник начелника Генералштаба Војске Црне Горе, пуковник Светозар Брајковић, данас је боравио на Цетињу гдје је градоначелнику Александру Кашћелану уручио захвалницу у име Министарства одбране и Војске Црне Горе, за гостопримство и подршку у организацији Дана Војске Црне Горе.

Пуковник Брајковић изразио је задовољство поводом још једне успјешне сарадње између институција, те похвалио спремност и ангажман Пријестонице у реализацији свечаности одржане 5. октобра.

„Поносни смо што смо имали прилику да будемо домаћини овогодишњој прослави Дана Војске, коју сматрамо изузетно значајном за очување националног идентитета.” казао је Кашћелан, настављајући да су грађани и туристи који су посјетили Цетиње тог дана, одушевљени блиским сусретом са припадницима наше Војске. Градоначелник је изразио жељу да се прослава Дана ВЦГ поново уприличи у Цетињском амбијенту. 

Брајковић и Кашћелан закључили су размјену утисака обостраним интересовањем за тјешњом сарадњом Пријестонице и Војске Црне Горе у промоцији војног позива кроз културно-умјетничке активности.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?