Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан пети састанак радне групе за подршку пројекту ‘’Ка ЕУ правилима о координацији система социјалне сигурности ‘’

Објављено: 17.10.2018. 16:04 Аутор: мрсс

mrss

На петом састанку радне групе за подршку пројекту ‘’Ка ЕУ правилима о координацији система социјалне сигурности ‘’ одржаном дана 16. октобра 2018. године, договорени су даљи кораци у имплементацији наведеног пројекта, планирање активности и обука за наредни мјесец. У том смислу посебно је битно истаћи теме које ће се фокусирати на накнаде за незапосленост, затим теме за израду Аналитичке и финансијске студије.

Посебна тачка састанка се односила на дискусију са експертом за комуникацију о очекивању институција од Комуникационе стратегије и садашњим искуствима о начину комуникације с корисницима. У том погледу, договорена је даља сарадња између експерта и корисничких институција.

Подсјећамо да су институције кориснице овог пројекта: Министарство рада и социјалног старања, Министарство здравља, Фонд за здравствено осигурање, Фонд за пензијско и инвалидско осигурање, Завод за запошљавање Црне Горе и Центри за социјални рад. Покровитељ пројекта је Делегација Европске уније у Црној Гори, а извођач компанија КПМГ.

 

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?