Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Полиција пронашла око 100 грама хероина; осумњичени лишен слободе

Објављено: 18.10.2018. 21:14 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одсјека за борбу против дроге су јуче, предузимајући мјере и рдње у циљу откривања, спрјечавања и сузбијања тзв. уличне продаје опојних дрога, пронашли и одузели укупно око 100 грама хероина, вагу за прецизно мјерење, таблете, новац за који се сумња стечен вршењем кривичног дјела и једно возило. Једно лице је лишено слободе.

Наиме, службенци Одсјека су, 17.10.2018. године, лишили слободе С.В. (43) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио крвично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Поступајући на основу оперативних информација службеници Одсјека су зауставили пмв марке „ВW Поло“ којим је управлајо С.В, а са којим су се налазили Ј.Ј. и Г.Џ. Полицијски службеници су приликом прегледа лица и возила пронашли и одузели 37 пвц паковања са садржајем прашкасте материје свијетлобраоне боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин, три таблете бупренорфина и новац у износу од 75 еура за који се сумња да је стечен вршењем кривичног дјела. Возило је одузето ради провјера. Код Ј.Ј. и Г.Џ. су пронађене три таблете ксалола и 1,5 таблета бупренорфина. У координацији са надлежним тужилаштвом, полицијски службеници су извршили претрес стана који користи С.В. и том приликом су пронашли и одузели једно веће пвц паковање са садржајем материје за коју се сумња да је опојна дрога хероин, вагу за прецизно мјерење и предмете за које се сумња да служе за паковање опојне дроге.

Криминалистичка обрада упућује на сумњу да се С.В. дужи временски период бавио набавком хероина у већим количинама, око 100 грама, коју је касније препакивао и стављао у даљи промет.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?