Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

САОПШТЕЊЕ: Одржан састанак поводом обиљежавања предстојеће Европске недјеље заштите и здравља на раду

Објављено: 19.10.2018. 17:45 Аутор: мрсс

Представнице Дирекције за послове заштите и здравља на раду, начелница Данијела Шуковић, самостална савјетница Јована Бошковић, и самостална савјетница Мејра Шахмановић одржале су састанак са представницима Удружења заштите на раду, предсједником Зденком Јанковићем, Браном Шебеком и Ђином Јанковић.

Тема састанка је планирање активности у оквиру трајања недјеље заштите и здравља на раду, од 22.10. до 26.10.2018. године. Наиме, посљедња седмица октобра обиљежава се као Европска недјеља заштите и здравља на раду, под темом “Здрава радна мјеста”. Овогодишња тема веже се за управљање опасним материјама, омогућавајући при том послодавцима и запосленим размјену добрих пракси и промовисање безбједних и здравих услова рада.

Министарство рада и социјалног старања ће у сарадњи са Удружењем заштите на раду Црне Горе, организовати низ активности које ће превасходно имати за циљ промоцију заштите и здравља на раду на свим нивоима дјеловања, и о истим ће јавност бити благовремено обавијештена.

У наставку можете погледати кратак филм припремљен од стране Еуропеан Агенцy фор Сафетy анд Хеалтх ат Wорк (ЕУ-ОСХА):  хттпс://yоуту.бе/Xурам82нтЗY

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?