Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Расвијетљена тешка крађа почињена на штету политичке парије у јулу 2017. године

Објављено: 22.10.2018. 20:47 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, расвијетлили кривично дјело тешка крађа, које је почињено на штету имовине политичке партије „Социјалдемократе Црне Горе“ у Подгорици и том приликом идентификовали осумњичено лице против којег је поднијета кривична пријава у редовном поступку.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су данас надлежном тужиоцу поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве, претходно поднијете против непознатог починиоца, против С.Х. (25) из Косова, настањеног у Подгорици, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка крађа. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио, током ноћи 02/03.07.2017. године, у просторијама политичке партије „Социјалдемократе Црне Горе“ у улици Џорџа Вашингтона у Подгорици, на начин што је подесним средством провалио прозор и ушао у унутрашњост канцеларије. С.Х. је сумња се, том приликом отуђио штампач, лап-топ и ЛЦД телевозор.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?