Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Полиција пронашла и одузела око 50 кг сканка; лишено слободе безбједносно интересантно лице

Објављено: 23.10.2018. 15:34 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица, саобраћајне патроле Јединице полиције Зета, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, а у циљу појачане контроле безбједносно интересантних лица у саобраћају, су контролом возила пронашли и одузели око 50 килограма опојне дроге марихуана типа сканк. Безбједносно интересантно лице је лишено слободе због постојања основане сумње да је починило кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

Наиме, службеници саобраћане полиције ЈП Зета су, 22.10.2018. године, у насељу Мојановићи зауставили пмв комби марке „ВW Тоуран“ подгоричких регистарских ознака којим је управљало безбједноно интересантно лице Ђ.Ђ. (37) из Подгорице. Детаљном контролом возила полицијски службеници су у пртљажнику пронашлии и одузели четири већа џака са садржајем биљне материје тамнозелене боје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана типа сканк.

Службеници ЦБ Подгорица су о догађају обавијестили службенике Одсјека за борбу против дроге ради даљег поступања.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се Ђ.Ђ. лиши слободе и да му се приведе уз кривичну пријаву због постојања основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Одузета дрога биће упућена у Форензички центар ради вјештачења.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?