Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција расвијетлила кривична дјела у Бару, Никшићу и Бијелом Пољу

Објављено: 23.10.2018. 20:26 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – полицијски службеници Центра безбједности Бар су, одмах након извршења кривичног дјела тешка крађа, лишили слободе М.С. (33) из Бара. Он је, како се сумња, јуче, 22.10.2018. године, око 17,00 часова, пришао возилу „Хyундаи Туцсон“, барских регистарских ознака, које се налазило паркирано испред једног дисконта, након чега је подесним средством поломио десно вјетробранско стакло и отворио врата возила из којег је потом отуђио женску торбу у којој су се налазили новац и лична документа и дао се у бјекство. Полицијски службеници су се дали у потјеру за М.С. који је током покушаја бијега од себе одбацио отуђену торбу. М.С. је сустигнут и лишен слободе. Отуђена женска торба са личним документима и новцем је враћена власници. Осумњичени М.С. ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужиоцу.

Полицијски службеници ЦБ Бар су, осим тога, данас у раним јутарњим часовима лишили слободе А.Ш. (26) из Бара, због сумње да је на штету суграђанина М.М. (34) починио кривично дјело тешка тјелесна повреда. А.Ш. је, сумња се, данас, 23.10.2018. године, око 02,30 часова, испред једног угоститељског објекта, након краће расправе, ауто дизалицом коју је узео из свог возила задао М.М. ударац у предјелу главе. М.М. је задобио тешке тјелесне повреде и налази се у болници. А.Ш. ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужиоцу због основане сумње да је починио ово кривично дјело.

И полицијски службеници ЦБ Никшић су расвијетлили кривично дјело из области имовинског криминалитета, и то кривично дјело разбојништво. Против малољетног Н.Б. (17) је надлежном тужиоцу поднијета кривична пријава, због основане сумње да је починио ово кривично дјело. Он је, како се сумња, 07.10.2018. године, уз пријетњу ножем и маскиран, у објекту кладионцие „Лоб“ у Никшићу од раднице отуђио новац од пазара након чега је побјегао. Идентификован је и лишен слободе захваљујући оперативним мјерама и радњама које су полицијски службеници ЦБ Никшић предузели.

Полицијски службеници ЦБ Бијело Поље лишили су синоћ слободе Н.Н. (54) из Бијелог Поља због сумње да је претходно исте вечери починио кривично дјело угрожавање сигурности у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Он је, како се сумња, угрозио сигурност Д.Ћ. тако што је покушао да је заустави када је изашла из објекта у којем је запослена, након што је завршила смјену, дозивајући је. Д.Ћ. међутим није жељела да се заустави а када се окренула видјела је, како је полицији и пријавила, да Н.Н. у десној руци држи пиштољ након чега је Н.Н. сјео у возило и одвезао се. Полиција је реаговала одмах по пријави Д.Ћ. и пронашла Н.Н. Возило којим је управљао је заустављено а он је лишен слободе. Том приликом код њега је пронађен и одузет револвер „Застава Магнум 357“. Н.Н. ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном тужиоцу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?