Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Интеррег Дунавски транснационални програм најављује Трећи позив за достављање приједлога пројеката

Објављено: 24.10.2018. 20:42 Аутор: Министарство науке
У оквиру Интеррег Дунавског транснационалног програма 2014-2020 очекује се ускоро објава Трећег позива за одстављање приједлога пројеката.

Укупан буџет Трећег позива износи 50 милиона еура, од чега је 3,3 милиона опредијељено за кориснике из држава корисница ИПА-е. Максимална стопа кофинансирања износи 85%.

Трећи позив ће пратити приступ у два корака:

1. У првом кораку, апликантима ће бити затражено да електронским путем преко система за надгледање програма (еМС) искажу интерес, описајући интервенцијску логику приједлога и његову стратешку важност за овај програм. У овој фази не треба достављати додатне пропратне документе.
2. У другом кораку, апликанти који су прошли пре-селекцију ће бити позвани да доставе апликацијски пакет, укључујући потпуно попуњени пријавни образац, који ће сарџати детаљније информације о садржају, као основа за избор приједлога пројеката.

У оквиру програма биће пет приоритетних оса:

1. Иновативно и друштвена одговорна дунавска регија
2. Животна средина и одговорна култура дунавске регије
3. Боља и одговорна енергетска повезаност дунавске регије
4. Добро управљање дунавским регионом
5. Техничка подршка

Дунавски транснационални програм пружа финансијску подршку пројектима који доприносе развоју иновативног, боље повезаног и одрживог Дунавског региона.

Тачан датум објаве позива биће познат ускоро.

Детаљнија инфромација о предстојећем позиву и потребна документација за аплицирање налазе се на интернет страници Интеррег Дунавски транснационални програм: хттп://www.интеррег-данубе.еу/цаллс/цаллс-фор-пропосалс/тхирд-цалл-фор-пропосалс

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?