Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Црногорска полиција лишила слободе лице које потражује Мађарска; два лица која потражује Црна Гора лишена слободе у Србији и Шведској

Објављено: 25.10.2018. 20:22 Аутор: УП
Полиција је у Црној Гори лишила слободе лице које се потражује по међународној потјерници НЦБ Интерпол Будимпешта, док су два лица, која се потражују по нашим међународним потјерницама, лишена слободе у Србији и Шведској.

Наиме, службеници Сектора граничне полиције - ОГБ Бијело Поље су на Жељезничком прелазу лишили слободе Слободана Степановића (46) из Републике Србије а који се потражује по међународној потјерници НЦБ Интерпол Будимпешта ради издржавања преостале казне затвора у трајању од осам мјесеци (укупна казна затвора је једна година и шест мјесеци), која му је изречена због кривичног дјела кријумчарење људи почињеног у Мађарској. Степановићу је од стране судије Вишег суда у Бијелом Пољу одређен екстрадициони притвор.
У Београду је лишен слободе Дмитро Краветс (42) из Украјине за којим је расписана међународна потјерница од стране НЦБ Интерпол Подгорица ради издржавања казне затвора у трајању од годину дана која му је изречена од стране надлежног суда због кривичног дјела утаја почињеног на нашој територији.

Такође, у Шведској је лишен слободе С.Д. (43) из Никшића који се потражује по потјерници НЦБ Интерпол Подгорица а која је расписана ради обезбјеђења његовог присуства у кривичном поступку који се против њега води због кривичног дјела фалсификовање исправе и недозвољено држање оружја и експлозивних материја извршених у нашој држави.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?