Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Потпредсједник Симовић у Пљевљима на Конференцији о пољопривредном и руралном развоју

Објављено: 26.10.2018. 21:19 Аутор: МПРР

Потпредсједник Симовић у Пљевљима на Конференцији о пољопривредном и руралном развоју

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић, у понедјељак, 29. октобра, учествоваће на Националној конференцији о пољопривредном и руралном развоју, која ће се ове године одржати у Пљевљима.

Конференцију која је међународног карактера већ другу годину заредом организује НВО „Мрежа за рурални развој“, а под покровитељством Министарства пољопривреде и руралног развоја. Прва конференција одржана је прошле године у Никшићу. Скуп представља прилику за размјену идеја и искустава у циљу даљег унапређења пољопривреде и развоја руралних подручја у Црној Гори, као и успостављања интензивиније будуће сарадње свих релевантних актера.

Конференција ће бити одржана у хотелу “Франца”, са почетком у 11,00х.

Конференција ће окупити значајан број релевантних актера у области пољопривреде и руралног развоја, укључујући представнике локалних самоуправа, пољопривредне произвођаче, прерађиваче, невладине организације. На конференцији ће учествовати око 120 учесника из седам земаља региона: Црна Гора, Србија, Босна и Херцеговина, Македонија, Косово, Хрватска и Албанија. У оквиру конференције биће одржано више округлих столова и радионица на актуелне теме из области одрживог руралног развоја.

Састанак са предсједницима општина

Током боравка у Пљевљима, потпредсједник Владе Милутин Симовић имаће засебан састанак са предсједницима више црногорских општина.

Састанак ће се одржати у хотелу Голд, са почетком у 12,30х.

Позивамо представнике медија да испрате најављене активности у Пљевљима. Конференција је отворена за јавност, а фотографима и сниматељима биће омогућено снимање кадрова у уводном дијелу састанка потпредсједника Симовића са предсједницима општина.

ПР Служба Министарства пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?