Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Полиција интензивно трага за лицем за које се сумња да је јутрос нанијело тјелесне повреде бившој супрузи

Објављено: 29.10.2018. 20:51 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Бијело Поље, као и других организационих јединица полиције, интензивно трагају за Џ.А. (32) из Новог Пазара, због сумње да је је јутрос у мјесту Никољац у Бијелом Пољу починио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници на штету бивше супруге Е.З. (30).

Наиме, Дежурна служба ЦБ Бијело Поље је јутрос, 29. октобра, око 07,20 часова, обавијештена да је непознато лице испред Основне школе „Ристо Ратковић“ у мјесту Никољац у Бијелом Пољу, физички напало и задало више удараца наставници те школе Е.З. након чега се то лице возилом марке „Опел Кадетт“ новопазарских регистарских ознака удаљило у непознатом правцу. Полицијски службеници су одмах по запримљеној пријави реаговали и изашли на лице мјеста гдје нису затекли оштећену. Са лица мјеста су изузети трагови.

Е.З. је хоспитализована у једној медицинској установи у којој је задржана због задобијених повреда.

На основу прикупљених обавјештења полицијски службеници су дошли до сазнања да је, како се сумња, починилац овог дјела Џ.А, који је бивши супруг оштећене.

Службеници ЦБ Бијело Поље су одмах о томе обавијестили колеге из других центара и одјељења безбједности и граничне полиције, који сви потражују Џ.А. као и возило којим је управљао.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бијелом Пољу који се изјаснио да се ради о криивчном дјелу насиље у породици или породичној заједници.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?