Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бијело Поље: Полиција лишила слободе лице које је јутрос нанијело тјелесне повреде бившој супрузи; осумњичени покушао илегално да пређе гранични прелаз са Републиком Србијом

Објављено: 30.10.2018. 02:40 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења граничне безбједности Бијело Поље су, поступајући на основу оперативних информација службеника Центра безбједности Бијело Поље, у координираној акцији лишили слободе Џ.А. (32) из Новог Пазара а који се потраживао због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници на штету Е.З. које је починио, како се сумња, данас у јутрањим часовима. Осумњичени је лишен слободе приликом покушаја бјекства из Црне Горе.

Наиме, службеници ОГБ Бијело Поље су у координираној акцији са службеницима ЦБ Бијело Поље, 29. октобра у 20,20 часова, у мјесту Сипања, лишили слободе Џ.А. који је покушао илегално да пређе границу са Републиком Србијом.

Такође, бјелопољска полиција је данас око 15,00 часова у мјесту Лозина пронашли возило којим се Џ.А, како се сумња, удаљио са лица мјеста након почињеног кривичног дјела. Возило је транспортовано на паркинг простор ЦБ Бијело Поље.

Подсјећамо да се Џ.А. потраживао због кривичног дјела насиље у породици или породичној заједници које је починио на штету бивше супруге данас у 07,20 часова у близини Основне школе „Ристо Ратковић“ у мјесту Никољац у Бијелом Пољу. Он је, како се сумња, ово кривично дјело починио на начин што је употребом дрвене палице оштећеној нанио више удараца у предјелу главе и тијела наносећи јој тешке тјелесне повреде.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?