Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Радни доручак и промоција спота из кампање "Кренимо заједно"

Објављено: 01.11.2018. 17:16 Аутор: Министарство за људска и мањинска права
Са задовољством Вас позивамо да присуствујете радном доручку и презентацији спота из кампање Кренимо заједно који ће се одржати у просторијама ЕУ Инфо центра у понедјељак, 05.11.2018.године у 10:30х. Порука ове кампање је позив свима да се укључе у рјешавање проблема насиља над женама, те позивамо грађане/ке да пријаве насиље ако су у сазнању да неко трпи исто. Циљ нам је учинити наше друштво нетолерантним на насиље у породици и насиље над женама.

Осим презентације спота, са представницима медија разговараћемп о етичком извјештавању о насиљу над женама и насиљу у породици. Медији имају значајну улогу у подизању свијести јавности и покретању друштва за спрјечавање и осуду насиља над женама.

На овом догађају ће говорити 
• Љиљана Раичевић – предсједница Сигурне женске куће;
• Биљана Пејовић – начелница одјељења за послове родне равноправности, Министарство за људска и мањинска права
• Снежана Вујовић – руководитељка Оперативног тима, Министарство унутрашњих послова
• Љиљана Брновић – новинарка РТЦГ

Сигурна женска кућа реализује пројекат КРЕНИМО ЗАЈЕДНО уз подршку Програма за подршку антидискриминационим и политикама родне равноправности, који спроводи УНДП у партнерству са Министарством за људска и мањинска права, а финансира га Делегација Европске уније у Црној Гори. 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?