Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан Инфо дан за Конкурс за додјелу грантова за научноистраживачке пројекте

Објављено: 05.11.2018. 19:42 Аутор: Министарство науке
Ministarstvo nauke  Ministarstvo nauke 
Данас, 5. новембра у 10:00 часова у Министарству науке је одржан Инфо дан за Конкурс за додјелу грантова за научноистраживачке пројекте.

На Инфо дану је представљен циљ Конкурса за додјелу грантова за научноистраживачке пројекте, услови за пријављивање на Конкурс, као и Буџет за научноистраживачки пројекат и прихватљиве трошкове у оквиру Буџета.

Ministarstvo nauke  Ministarstvo nauke
Након кратког представљања Конкурса, велики број присутних, њих око 80, имало је прилику да постави питања и ријеши недоумице око пријаве на Конкурс. Значајан број питања односио се на конципирање Буџета пројекта, финансијског учешћа Подносиоца пријава и његових партнера, могућности и начина учешћа међународних партнера, као и питања која се односе на структуру пројектног тима.

Текст Конкрса, пријавни формулар и табелу за буџет пројекта можете пронаћи овдје:

хттп://www.мна.гов.ме/вијести/193061/Милион-еура-за-науцноистразивацке-пројекте.хтмл

Конкурс је отворен до понедељка, 19. новембра 2018. године.

Контакт особа за Конкурс у Министарству науке: Јелена Шарановић (е-маил: јелена.сарановиц@мна.гов.ме , тел. 020/405-315).

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?