Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Интерпол: Црногорска полиција лишила слободе три лица по међународним потјерницама; у Србији лишено слободе лице које потражује НЦБ Интерпол Подгорица

Објављено: 06.11.2018. 20:58 Аутор: УП
Службенци Управе полиције МУП-а – Сектора граничне полиције су, на Граничном прелазу Кула, на излазу из Црне Горе, лишили слободе лице Генц Брезница (59) из Републике Србије на основу међународне потјернице расписане од стране НЦБ Интерпол Београд. Брезница се потраживао ради издржавања казне затвора у трајању од четири године и девет мјесеци, на коју је осуђен пресудом Вишег суда у Врању због кривичног дјела незаконита производња, посједовање и дистрибуција наркотика.

Такође, службеници ОБ Улцињ су лишили слободе Суада Арифовића (50) из Републике Србије који се потраживао по међународној потјерници која је расписана од старне НЦБ Интерпол Београд, ради издржавања казне затвора у трајању од годину дана због кривичног дјела тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја.

По међународној потјерници расписаној од стране НЦБ Интерпол УНМИК на Граничном прелазу Аеродром Подгорица, црногорска полиција је лишила слободе Џавита Беришу (42) држављанина Косова. Бериша се потраживао ради издржавања казне затвора у трајању од три године и шест мјесеци због кривичног дјела разбојништво почињеног на Косову.

У Републици Србији је по међународној потјерници НЦБ Интерпол Подгорица лишен слободе Дарко Улић (31) из Бара. Он се потраживао ради издржавања казне затвора у трајању од годину дана због кривичног дјела превара.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?