Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одржан трећи састанак Међуресорског оперативног тима за реформу јавне управе

Објављено: 07.11.2018. 21:00 Аутор: МЈУ

Трећи састанак Међуресорског оперативног тима за реформу јавне управе одржан је данас у организацији Министарства јавне управе и у сарадњи са СИГМА-ом.

Током дискусије оцијењено је да је потпуна имплементација Стартегије реформе јавне управе јако важна за процес европских интеграција, али и цјелокупан развој Црне Горе.

Предсједница Оперативног тима Марија Хајдуковић, нагласила је да је потпуна имплементација Стратегије реформе јавне управе и један од кључних закључака са састанка Посебне групе за реформу јавне управе (ПАР), те да у постизању тог циља посебну улогу има Оперативни тим. Како је истакла, извјештаји о спровођењу Стартегије показују које активности су реализоване, који проблеми постоје у примјени, те садрже препоруке на који начин превазићи исте. У том смислу, додала је да квалитет извјештаја зависи од квалитета информација које чланови оперативног тима достављају Министарству јавне управе.

Данашњем састанку присуствовали су и експерти СИГМА-е Тимо Лиги, Љиљана Узелац и Мартинс Криевинс.

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?