Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Симовић у понедјељак у Бијелом Пољу и Рожајама

Објављено: 09.11.2018. 22:42 Аутор: МПРР

Потпредсједник Владе и министар пољопривреде и руралног развоја мр Милутин Симовић боравиће, у понедјељак, 12. новембра, у Бијелом Пољу и Рожајама.


Бијело Поље: Акција пошумљавања - „За сваког становника Црне Горе по садница“

Потпредсједник Симовић у Бијелом Пољу учествоваће у једној од акција пошумљавања које ових дана спроводи Управа за шуме на цијелој територији Црне Горе. Подсјећамо да је Влада, у оквиру бројних активности за очување и унапређење шумских ресурса, опредијелила 200.000 еура за пошумљавање на цијелој територији државе. У јесењој садњи, на простору свих подручних јединица Управе за шуме, биће посађено 630.000 садница, симболички – по једна садница за сваког становника Црне Горе.   

Акција садње одржаће се на локалитету Блатка, село Лозна, са почетком у 10,00х

У акцији ће, осим представника Министарства и Управе за шуме, учествовати представници локалне самоуправе, Удружења приватних власника шума из Бијелог Поља, концесионара “Шик Лим”, представници ловачких организација Бијелог Поља и Петњице, ученици ЈУ Средње стручне школе у Бијелом Пољу, као и представници више невладиних организација.

У наставку посјете Бијелом Пољу, потпредсједник Симовић и предсједник Општине Бијело Поље Петар Смоловић отвориће водовод Сипање.

Отварање водовода предвиђено је за  11,30х.

 

Рожаје: Обилазак корисника ИПАРД подршке

Потпредсједник Симовић ће истог дана у Рожајама обићи предузеће ИНТЕРФООД које у овој години успјешно реализовало инвестицију која је подржана кроз ИПАРД програм.

Обилазак погона планиран је у 13,30х.

Позивамо представнике медија да испрате ове догађаје.


Министарство пољопривреде и руралног развоја

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?