Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Богдановић обишао завршне радове на згради Музичког центра, Црногорске кинотеке и Филмског центра: Потребно додатно интензивирати динамику радова

Објављено: 10.11.2018. 01:33 Аутор: МКУ
Министар културе Александар Богдановић данас је, у склопу посјете Главном граду Подгорици, са сарадницима обишао завршне радове на објекту у коме је планирано усељење трију црногорских институција из сфере културе, и то: Музичког центра, Филмског центра и Црногорске кинотеке.

MKU

Министар Богдановић је изразио своје задовољство оним што је учињено у протеклим мјесецима, као и просторним ресурсима који ће задовољите не само европске стандарде и потребе већ и очекивања поменутим установа културе. 

Такође током посјете, министар је у разговору са извођачима истакао важност што скоријег отварања објекта и инсистирао на додатном интензивирању динамике радова, како би се објекат ставио у функцију до краја године.

Ова инвестиција вриједна 13.190.000 евра само је доказ програмских политика које реализује Влада Црне Горе у намјери да се културним посленицима обезбиједе адекватни радни услови, чиме се стичу неопходни предуслови за остваривање још већих културних домета, навео је министар.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?