Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јановић: Не смије више бити фиктивних клубова

Објављено: 12.11.2018. 19:31 Аутор: Министарство спорта
Министар спорта Никола Јановић одржао је данас прес конференцију поводом истека рока за подношење захтјева за усклађивање рада спортских клубова са Законом о спорту.

Јановић је подсјетио да су спортски клубови дужни да испоштују законски рок и до 14. новембра приступе процесу усклађивања са новим Законом, јер ће у супротном бити избрисани из Регистра спортских организација.

У Министарству спорта задовољни су досадашњим одзивом спортских клубова, који, истакао је Јановић, кореспондира броју оних који су у претходне двије године добијали подршку за реализацију програмских активности.

Такође, Јановић је указао да је циљ овог процеса брисање фиктивних клубова који су постојали годинама уназад и коначно уређење Регистра спортских организација, како би се створио одржив систем као нужан предуслов за даље унапрјеђење спортске области, те нагласио пуну отвореност Владе Црне Горе и ресорног Министарства за даљу снажнију финансијску подршку спортским организацијама.

Линк са данашње прес конференције: хттпс://yоуту.бе/т5аЛ0Фк1цр8


МИНИСТАРСТВО СПОРТА
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?