Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Подгорици лишила слободе шест лица; пронађени пиштољ, кокаин и марихуана

Објављено: 12.11.2018. 21:03 Аутор: УП
Службеници Центра безбједности Подгорица су лишили слободе Д.Ш. (46) из Подгорице који се потраживао ради обезбјеђивања његовог присуства у кривичном поступку који се против њега води пред Специјалним државним тужилаштвом у Подгорици због сумње да је починио КД стварање криминалне организације и КД кријумчарење. Осим тога слободе је лишен и М.Б. (27) из Подгорице који се потраживао ради издржавања казне затвора у трајању од двије године и четири мјесеца због КД тешка крађа и КД фалсификовање исправе. Такође, службеници подгоричке полиције су пронашли Ф.Б. (24) и Б.Ш. (21) који су се потраживали по локланим потрагама. Б.Ш. се потраживао због издржавања казне затвора за КД разбојништво.

Током активности на контроли безбједносно интересантних лица и проналаска недозвољених ствари и предмета, подгоричка полиција је код пет лица пронашла и одузела паковање кокаина и пет паковања марихуане. Контолом возила у којем су се налазила безбједносно интересантна лица, М.Д. (40) и Л.Д. (51), полицијски службеници су прегледом торбице М.Д. пронашли и одузели пиштољ марке ЧЗ П-09 9X19, са оквиром и осам комада муниције. М.Д. је лишен слободе и уз кривичну пријаву је приведен надлежном тужиоцу због основане сумње да је починио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Службеници ЦБ Подгорица су јуче, 11.11.2018. године, лишили слободе М.П. (43) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио КД насилничко понашање, КД лака тјелесна повреда и КД злостављање на штету Т.К. (40) из Подгорице. Полицијски службеници су претходно обавијештени од стране запослених у КБЦ ЦГ да је на указивање помоћи приступила Т.К. Криминалистичком обрадом полицијски службеници су дошли до сазнања да је оштећена Т.К, 09.11.2018.године, заједно са М.П. путовала из Београда за Подгорицу. Током вожње ка Подгорици М.П. је, сумња се, вербално а затим и физички нападао оштећену задајући јој више удараца и упућујући јој пријетње по живот уколико га пријави полицији. Он је, како се сумња, наставио са злостављањем по њиховом доласку у његов стан. Оштећена је успјела да побјегне прво у „Сигурну женску кућу“ а затим се због нанесених повреда јавила у УБ КЦЦГ.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?