Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарка Прибиловић учествује на Кинеској међународној конференцији градова пријатељства 2018 у Wухану

Објављено: 14.11.2018. 17:23 Аутор: МЈУ

Министарка јавне управе, Сузана Прибиловић учестоваће на Кинеској међународној конференцији градова пријатељства 2018. под називом „Развојне могућности и унапређење сарадње“, која ће се одржати од 14. до 16. новембра 2018. године у Wухану (Хубеи, Кина).

У оквиру конференције, министарка Прибиловић ће се обратити учесницима на тему "Промоција инвестиција за градове међународног пријатељства".

Конференција ц́е окупити више од 700 кинеских делегате из локалних самоуправа и међународних представника из 144 града и 56 земаља и разговараће се о томе како изградити модерне, међународне и еколошке градове и подијелити искуства у промовисању доброг просперитета и развоја градова пријатељства.

Конференцију, шесту по реду, организују Кинеска народна асоцијација за пријатељство са страним земљама (ЦИФЦА), (Цхинесе Пеопле'с Ассоциатион фор Фриендсхип wитх Фореигн Цоунтриес), Кинеске асоцијација за међународно пријатељство градова (ЦИФЦА) и Wухан Општинска народна управа (Муниципал Пеопле'с Говернмент).

Кинеска Асоцијација за међународно пријатељство градова је асоцијација која се фокусира на промоцију размјене и сарадње између кинеских градова и покрајина са градовима у другим земљама, успостављање пријатељства између локалних самоуправа у Кини и другим земљама, побољшање сарадњу у области привреде, науке, технологије и културе ради развоја међународних односа између градова, промовишући практичну сарадњу, 

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?