Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Мнистарка Дамјановић на Министарској конференцији Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА) и на састанку Управног одбора за Међународни институт за одрживе технологије на простору Југоисточне Европе (СЕЕИИСТ) у Бечу

Објављено: 19.11.2018. 16:36 Аутор: Министарство науке
Министарка науке, др Сања Дамјановић, учествоваће на Министарској конференцији о нуклеарној науци и технологији: „Одговор на текуће и долазеће развојне изазове“, која се у организацији Међународне агенције за атомску енергију (ИАЕА), одржава у Бечу, Република Аустрија, у периоду од 27-30. новембра 2018. године.

Међународна агенција за атомску енергију (ИАЕА) подржала програм развоја људских ресурса уско повезан са пројектом Међународног института за одрживе технологије на простору Југоисточне Европе (СЕЕИИСТ), а по основу регионалног пројекта у вриједности од 0.5 мил еура, који је у припреми, договорено је да се Четврти састанак Управног одбора за СЕЕИИСТ, одржи управо у сједишту ИАЕА, дана 27. новембра 2018. године. Главна тема састанка биће реализација Припремне фазе пројекта, односно именовање координатора за ову фазу и именовање експерата из Региона за Припремну групу. Такође, на састанку ће се разматрати даљи кораци по питању Меморандума о сарадњи, формирања Асоцијације потребних припремних активности на укључивање пројекта на ЕСФРИ Мапу пута.

Министарство науке
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?