Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извјештај о консултовању заинтересоване јавности у припреми Нацрта Стратегије за сузбијање недозвољеног посједовања, злоупотребе и трговине малокалибарским и лаким оружјем и муницијом од 2019.до 2025.године и акционог плана

Објављено: 19.11.2018. 17:40 Аутор: МУП
На основу члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија (“Службени лист ЦГ”, број 41/18), Министарство унутрашњих послова, је 24. октобра 2018. године, упутило јавни позив грађанима, стручним и научним институцијама, државним органима, струковним удружењима, политичким странкама, невладиним организацијама, медијима и другим заинтересованим органима, организацијама, удружењима и појединцима (заинтересованој јавности) да се укључе у поступак припреме Нацрта Стратегије за сузбијање недозвољеног посједовања, злоупотребе и трговине, малокалибарским и лаким оружјем и муницијом од 2019. до 2025. године и припадајућег акционог плана, да доставе своје иницијативе, приједлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику.

Поступак консултовања трајао је до 08. новембра 2018. године.

Након истека рока за консултовање констатовано је да заинтересовани субјекти у поступку консултовања заинтересоване јавности, односно у предвиђеном року на адресу Министарства унутрашњих послова нијесу доставили писане иницијативе, приједлоге, сугестије или коментаре.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?