Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар Нухоџић сјутра у Риму на Европском форуму о смањењу ризика од катастрофа

Објављено: 21.11.2018. 19:35 Аутор: МУП
Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић учествоваће сјутра, 22. новембра 2018. године, на Европском форуму о смањењу ризика од катастрофа (ЕФДРР) у Риму, који организује Влада Републике Италије – Директорат за цивилну заштиту и Канцеларија Уједињених нација за смањење ризика од катастрофа, у сарадњи са Европском комисијом и Савјетом Европе. У оквиру Форума, биће одржан министарски округли сто на тему Заштита грађана Европе: друштвени консензус о отпорности на катастрофе.

Као регионална платформа за смањење ризика од катастрофа, ЕФДРР је препознат од стране Генералне скупштине Уједињених нација као главни форум за стратешке консултације, координацију, развој партнерства и разматрање напретка у имплементацији међународних споразума о смањењу ризика од катастрофа.

Током учешћа на Форуму, министар Нухоџић ће се састати са специјалном представницом Генералног секретара Уједињених нација за смањење ризика од катастрофа, Мами Мизутори.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?