Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Цетињска полиција поднијела кривичну пријаву против осумњиченог за КД тешко убиство у покушају

Објављено: 21.11.2018. 21:50 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељења безбједности Цетиње су, предузимајући оперативне мјере и радње из своје надлежности, у координацији са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици, расвијетлили кривично дјело тешко убиство у покушају које је почињено на штету двије особе и том приликом процесуирали осумњичено лице.

Полицијски службеници су државном тужиоцу у ВДТ у Подгорици поднијели кривичну пријаву против безбједносно интересантног лица Т.Ј. (40) из Цетиња, због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешко убиство у покушају у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја на штету А.Ј. и Н.П.

Наиме, осумњичени Т.Ј. је, како се сумња, 05. новембра 2018. године, у улици Баја Пивљанина у Цетињу, употребом ватреног оружја теже повриједио А.Ј. и Н.П. Оштећеним лицима је указана медицинска помоћ у КБЦ ЦГ.

Полиција интензивно трага за Т.Ј. и за њим је расписана потрага јер се он од момента извршења кривичног дјела налази у бјекству.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?