Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Полиција у Цетињу лишила слободе лице због стављања у промет фалсификованог новца; у Подгорици кривична пријава против два лица због недозвољене трговине цигаретама

Објављено: 23.11.2018. 21:58 Аутор: УП
Полицијски службеници Одјељења безбједности Цетиње лишили су слободе С.Ц. (27), држављанина Републике Србије, због сумње да је починио кривично дјело фалсификовање новца. Сумња се да је С.Ц у два наврата, 13. и 18. новембра ове године, у промет ставио укупно двије новчанице у апоенима од по 100 еура за које је утврђено да су фалсификати и то на начин што је у двије продавнице у Цетињу платио купљену робу са по једном таквом новчаницом. Против С.Ц. је данас тужиоцу поднијета кривична пријава. Он ће уз кривичну пријаву бити приведен надлежном државном тужиоцу у ОДТ у Цетињу због основане сумње да је починио наведено кривично дјело.

Службеници Одсјека за сузбијање привредног криминалитета данас су државном тужиоцу у ОДТ у Подгорици поднијели кривичну пријаву против С.П. (46) и В.П. (38) из Подгорице, због основане сумње да су починили кривично дјело недозвољена трговина. Полицијски службеници су наиме данас у породичној кући ових лица у Подгорици претресом пронашли и одузели 1.378 паклица цигарета без акцизних маркица, вриједности око 3.100 еура, а које су ова лица, како се сумња, држала ради даље недозвољене продаје, будући да је промет ових производа ограничен. 
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?