Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа кандидата који су предложени за члана Радне групе за израду текста Нацрта Акционог плана за имплементацију Стратегије реформе правосуђа 2019-2022 (за период 2019-2020. године)

Објављено: 26.11.2018. 20:51 Аутор: Министарство правде

На основу члана 8 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист Црне Горе", бр. 41/18), Министарство правде објављује

ЛИСТУ КАНДИДАТА НВО

који су предложени за члана Радне групе за израду текста Нацрта Акционог плана за имплементацију Стратегије реформе правосуђа 2019-2022

(за период 2019-2020. године) 

На основу јавног позива који је Министарство правде објавило 6. новембра 2018. године, за предлагање представника НВО за члана Радне групе за израду текста Нацрта Нацрта Акционог плана за имплементацију Стратегије реформе правосуђа 2019-2022 (за период 2019-2020. године), предложени су кандидати:

1. Тамара Милаш

- НВО Центар за грађанско образовање – ЦГО;

- Инситут алтернатива – ИА;

- Центар за развој невладиних организација – ЦРНВО;

- Центар за истраживачко новинарство Црне Горе – ЦИН ЦГ;

- Јувентас;

- Qуеер Монтенегро;

- Спецтра;

- Центар за женска права;

- Млади Роми.

2. Бојан Божовић

- Центар за мониторинг и истраживање – ЦеМИ;

- НВО Акција за људска права;

- Удружење младих са хендикепом Црне Горе;

Наведени предлози за кандидате Тамару Милаш и Бојана Божовића достављени су благовремено и уз сву потребну документацију, увидом у коју је утврђено да су испуњени сви прописани услови за прихватање кандидатуре.

Министар правде ће, у складу са чланом 9 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија, актом о образовању Радне групе за израду текста Нацрта Акционог плана за имплементацију стратегије реформе правосуђа 2019-2022 (за период 2019-2020. године), изабрати представника невладиних организација за члана Радне групе.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?