Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Директор Вељовић: Поносни смо на Дејана Вукчевића, припадника САЈ-а, свјетског првака у џиу џицу

Објављено: 28.11.2018. 17:43 Аутор: УП
Дејан Вукчевић, вођа групе у А тиму Специјалне антитерористичке јединице (САЈ), постао је свјетски првак у џиу џицу у апсолутној категорији на Свјетском првенству одржаном за викенд у Малмеу у Краљевини Шведској.

Управо је ово био повод да директор Управе полиције Веселин Вељовић прими јутрос колегу Вукчевића заједно са командантом САЈ-а Милошем Радуловићем.

Полицијски службеник Дејан Вукчевић је освајањем првог мјеста на свјетском првенству у џиу џицу, на којем је учествовало преко 700 такмичара из 55 земаља, на најбољи начин промовисао Управу полиције и Црну Гору. Освајањем титуле свјетског првака колега Вукчевић је наставио тренд у постизању сјајних спортских резултата припадника Управе полиције у различитих спортовима и спортским дисциплинама.

Директор Вељовић је честитао Вукчевићу на титули и казао да су Управа полиције и он лично поносни на његове изузетне спортске успјехе које годинама постиже. Вукчевић и сви полицијски службеници који се баве спортом имају подршку менаџмента Управе полиције да наставе са практиковањем и усавршавањем спортских вјештина, казао је директор. Директор Вељовић је истакао да вјерује да су спортски успјеси полицијских службеника примјер млађим колегама како се његује спортски дух.

Колега Вукчевић се захвалио директору Вељовићу на пријему и подршци и препознавању значаја посвећености спорту међу полицијским службеницима. Командант САЈ-а Милош Радуловић рекао је да је поносан на Вукчевића који је, како је казао, изузетан и примјеран полицијски службеник.

Припадник САЈ-а Дејан Вукчевић је титулу свјетског првака у џиу џицу у апсолутној категорији на Свјетском првенству у Малмеу освојио борећи се категорији + 94 кг у борбама. У јуну ове године Вукчевић је у Пољској постао и европски првак у овом спорту. Један од успјеха колеге Вукчевића је и тај што је прошле године проглашен за најбољег спортисту Главног града.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?