Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Савјет за стипендије Народне Републике Кине расписао конкурс за стипендије мастер студија у области јавног здравља на Тсингхуа Универзитету

Објављено: 29.11.2018. 18:50 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете
Обавјештавамо заинтересоване кандидате да је Савјет за стипендије Народне Републике Кине расписао конкурс за стипендије намијењене за мастер студије у области јавног здравља на Тсингхуа Универзитету, за академску 2019/2020. годину.

Стипендија за овај програм покрива трошкове школарине, повратну авионску карту и смјештај у студентском дому.

Број стипендија за кандидате из Црне Горе није прецизиран.

Овај једногодишњи мастер програм, на енглеском језику, има за циљ давање доприноса стварању нове генерације лидера која ради у секторима јавног здравља у земљама у развоју.

Заинтересовани кандидати треба да се пријаве електронски на интернет адресу:

хттп://грададмиссион.тсингхуа.еду.цн најкасније до 1. априла 2019. године.

За сва додатна појашњења и информације заинтересовани кандидати се могу обратити контакт особи на Тсингхуа Универзитету: Емилy Yин, е-маил: пхрц@маил.тсингхуа.еду.цн

Више информација о овом програму, начину аплицирања, документацији коју треба поднијети, као и о Тсигхуа Универзитету, заинтересовани кандидати могу начи на интернет адреси:
www.пхрц.тсингхуа.еду.цн

Додатне информације о овом програму, као и о Тсингхуа Универзитету могу се преузети и ОВДЈЕ.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?