Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Младима унапређујемо услове за рекреативно бављење спортом

Објављено: 30.11.2018. 20:06 Аутор: Министарство спорта
Министарство спорта од формирања посвећено ради на унапређењу услова у салама и на спортским теренима како би омогућили грађанима да се активно баве спортом.

Тим поводом је данас министар спорта Никола Јановић отворио адаптирану теретану у ЈУ Дом ученика и студената у Подгорици коју користи 900 ученика и студената И и ИИ фазе, чиме је успјешно завршен и 18-ти пројекат од 22 колико је укупно подржало Министарство спорта за период од годину ипо дана.
 
Ministarstvo sporta

''Прије неколико мјесеци сам на овом мјесту обећао да ћемо реновирати наведену теретану и набавити нове справе како би створили младима боље услове за рекреативно бављење спортом и ево данас са задовољством истичем да смо то обећање у потпуности и испунили чиме су студенти и ученици који бораве у Дому добили знатно бољи спортски садржај''– казао је министар Јановић.

Стварање услова за бављење спортом један је од најзначајнијих задатака на коме ће Влада и Министарство спорта и у будућем периоду још динамичније наставити да раде како би спортски објекти били мјесто окупљања младих у циљу развоја здравих стилова живота.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?