Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Генерални директори Ћупић и Кораћ на конференцији посвећеној недозвољеној трговини у Југоисточној Европи

Објављено: 05.12.2018. 20:26 Аутор: МУП
Генерални директор Директората за стратешко- развојне послове Сафет Кораћ и генерални директор Директората за послове надзора Данило Ћупић учествују у регионалном стратешком дијалогу на тему „Недозвољена трговина у Југоисточној Европи“, који се данас и сјутра одржава на Интернационалном Институту за кривично правосуђе и људска права Сиракуза, на Сицилији.

Регионални стратешки дијалог је посебно дизајниран за лидере кључних министарстава и агенција и има за циљ да унаприједи знање о недозвољеној трговини као међусекторском феномену и створи основе за будућу сарадњу.

Такође, дијалог пружа могућност да се кроз размјену искустава и знања са националним партнерима допринесе бољем разумијевању и унапређивању регионалних могућности у борби против недозвољене трговине. Догађај је организован у оквиру континуираног истраживања и изградње капацитета Института за кривично правосуђе и људска права Сиракуза, који подржава Глобална Иницијатива Филип Морис.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?