Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: За НВО пројекте преко 250.000 еура

Објављено: 05.12.2018. 20:26 Аутор: ПР служба Министаратва просвјете

У Министартву просвјете потписани су уговори са представницима 24 невладине организације за финансирање пројеката у 2018. години, за чију је реализацију издвојено преко 250.000 еура из буџета Министарства.

Уговори су потписан са невладиним организацијама чији су пројекти по основу Јавног конкурса ''Данас предузетан, сјутра изузетан“ и „За школе које се воле“, оцијењени као најбољи.

По основу Јавног конкурса ''Данас предузетан, сјутра изузетан“ уговори су потписани са сљедећим невладиним организацијама: НВО ''Удружење родитеља дјеце са тешкоћама у развоју –Подгорица''; НВО ''Црногорска асоцијација за нове технологије –МАНТ''; НВО Удружење родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоју ''Пружите нам шансу''; НВО Апус; НВО Европски покрет у Црној Гори; НВО Удружење родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоу ''Стазе''; НВО Асоцијација за демократски просперитет – ЗИД; НВО ''Наша будућност'' и НВО Центар за развој предузетничког друштва.

PR služba Ministarstva prosvjete

Најбоље пројекте по основу јавног конкурса „За школе које се воле“ доставили су: НВО „Удржење родитеља дјеце са тешкоћама у развоју – Подгорица“, НВО „Сјеверна земља“, НВО Удружење родитеља дјеце и омладине са сметњама у развоју „Стазе“, НВО Асоцијација спелеолошких друштава ЦГ, НВО „Центар за демократију и људска права - ЦЕДЕМ“, НВО „Алфа центар“, НВО „Развојни центар“, НВО „Родитељи“, НВО „Фениx Црна Гора“, НВО „НОВИ ХОРИЗОНТ“, НВО „НЛП НЕТWОРК“, НВО „Еквивалент“, НВО „Центар за грађанско образовање ЦГО“, НВО „Идентитет“ и НВО „Савез за дјецу и младе - КУЋА“, са којима је и потписан уговор.

Са представницима НВО уговор су потписале предсједнице комисија Весна Гајевић и Мајда Мулић, а састанку су присуствао и државни секретар Министарства просвјете, Александар Митровић, који је пожелио успјешну сарадњу и квалитетну имплементацију пројеката наведених невладиних организација.

ПР служба Министарства просвјете

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?