Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Тематска сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и НВО

Објављено: 07.12.2018. 17:00 Аутор: МЈУ

Трећа сједница Савјета за сарадњу органа државне управе и невладиних организација биће одржана у понедјељак, 10. децембра 2018. године са почетком у 10 часова.

Сједница ће бити посвећена разматрању досадашње примјене Закона о невладиним организацијама (Службени лист ЦГ, број 39/11 и 37/17) у дијелу који се односи на финансирање пројеката и програма НВО из државног буџета. 

Након сједнице, биће објављено саопштење за јавност. 

Савјет обавља послове који се односе на праћење примјене Стратегије унапређења подстицајног окружења за дјеловање невладиних организација 2018-2020, давање мишљења о нацртима прописа, односно стратешким и другим документима који се односе на рад и развој невладиних организација у Црној Гори, у циљу унапређења подстицајног окружења за дјеловање невладиних организација, давање мишљења у вези са примјеном прописа, односно стратешких и других докумената који се односе на рад и развој невладиних организација у Црној Гори. 

МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?