Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић отпутовао на челу делегације Црне Горе у Маракеш на Међувладину конференцију о миграцијама

Објављено: 09.12.2018. 19:32 Аутор: МУП
Делегација Владе Црне Горе коју предводи министар унутрашњих послова Мевлудин Нухоџић отпутовала је данас у Маракеш, Краљевина Мароко, гдје ће 10. и 11. децембра 2018. године учествовати на Међувладиној конференцији о миграцијама, под покровитељством Генералне скупштине Уједињених нација.

Министар Нухоџић ће се обратити у пленарном дијелу конференције на високом нивоу који је посвећен Глобалном договору о сигурним, уређеним и законитим миграцијама.

На маргинама, министар Нухоџић ће имати билатералне сусрете са званичницима Уједињених нација и држава чланица, као и са представницима других међународних организација.

Учешће делегације Црне Горе на Међувладиној конференцији представља прилику да се представе реализоване активности на плану изградње националних капацитета за евентуални прихват миграната и избјеглица, у случају њиховог прилива, а у складу са међународним стандардима у овој области.

О детаљима са конференције јавност ће бити благовремено обавијештена.

Министарство унутрашњих послова



Да ли вам је садржај ове странице био од користи?