Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Рожаје: Приликом лишења слободе угрозио сигурност полицијских службеника; савладан и спроведен у ЗИКС

Објављено: 10.12.2018. 21:05 Аутор: УП
Полицијски службеници Одјељења безбједности Рожаје лишили су јутрос слободе Н.Т. (61) из Рожаја, који се потраживао ради привођења на издржавање казне затвора на коју је осуђен због кривичног дјела уцјена у продуженом трајању, извршеном у нашој држави на штету женске особе из Хрватске.

Н.Т. је пронађен у породичној кући гдје су полицијски службеници дошли јутрос како би га привели на издржавање казне затвора сходно сазнањима којима су располагали да се Н.Т. вратио, будући да се скривао од момента извршења кривичног дјела.

Приликом лишења слободе Н.Т. је пружао отпор и машио се пиштоља који је репетирао пријетећи полицијским службеницима да му не прилазе. Полицијски службеници су га потом савладали и лишили га слободе, уз употребу средстава за везивање. Од њега је одузет пиштољ у илегалном посједу односно са оружним листом истекле важности који је гласио на име овог лица.

О свему је обавијештен надлежни тужилац који се изјаснио да је Н.Т. овом приликом починио кривично дјело угрожавање сигурности на штету полицијских службеника.

Н.Т. је приведен у ЗИКС ради издржавања казне затвора у трајању од осам мјесеци на коју је осуђен у децембру прошле године због КД уцјена у продуженом трајању.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?