Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Акција „Шетач ИИ“: Кривичне пријаве против осам лица због кријумчарења и продаје дроге; данас два лица лишена слободе

Објављено: 12.12.2018. 21:06 Аутор: УП
Службеници Управе полиције – Одсјека за борбу против дроге су данас у садејству са службеницима Посебне јединице полиције, а по налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, реализовали вишемјесечну акцију „Шетач ИИ“ која је спровођена у дужем временском периоду у односу на више лица за која се сумња да су се бавила тзв. уличном продајом опојних дрога на подручју Црне Горе и кријумчарењем дроге према земљама региона. Током ове акције у више наврата полиција је заплијенила око 32,6 кг марихуане и поднијела укупно четири кривичне пријаве против осам лица, од којих је пет лишено слободе у претходном периоду.

Службеници Одсјека и ПЈП су данас, 12.12.2018. године, извршили претресе на двије локације у Подгорици и том приликом лишили слободе два лица за која се сумња да су учествовала у наведеним кривичним дјелима, и то Н.Д. (60) из Подгорице и В.Д. (40) држављанина Републике Албаније са боравком у Подгорици, због постојања основане сумње да су починили кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, док је за Д.С. (38) из Подгорице расписана потјерница. Лица лишена слободе ће бити уз кривичну пријаву приведена надлежном тужиоцу, а кривичном пријавом је обухваћено и треће лице које се потражује.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?