Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

НАЈАВА: Потписивање Споразума о финансијској контрибуцији између Министарства финансија Црне Горе и Министарства финансија Републике Словачке

Објављено: 14.12.2018. 19:51 Аутор: Министарство финансија
Министар финансија у Влади Црне Горе, Дарко Радуновић и потпредсједник Владе и министар финансија Републике Словачке, Петер Кажимир потписаће у понедјељак, 17. децембра, Споразум о финансијској контрибуцији између Министарства финансија Црне Горе и Министарства финансија Републике Словачке.

Церемонија потписивања биће организована у Вили „Горица“ са почетком у 11 часова. Након потписивања, министар Радуновић и потпредсједник и министар Кажимир обратиће се присутној јавности.

Новинари, фото-репортери и видео сниматељи улазе у Вилу „Горица“ коришћењем годишње акредитационе картице Владе Црне Горе за 2018. годину која важи уз лични идентификациони документ. Новинари и сниматељи који немају годишњу акредитацију треба да затраже издавање дневне акредитације. Захтјев потписан од стране овлашћеног лица и овјерен печатом потребно је послати електронском поштом на адресу мф@миф.гов.ме или телефаксом на број 020/224-450.

Такође, Служба за односе с јавношћу Владе Црне Горе обезбиједиће медијима фотографије и видео снимке потписивања Споразума и изјава.


ПР СЛУЖБА
МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?