Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Лишено слободе лице осумњичено да је у Подгорици употребом ватреног оружја оштећеном нанијело тешке тјелесне повреде

Објављено: 17.12.2018. 21:15 Аутор: УП
Службеници Центра безбједности Подгорица су, предузимајући интензивне мјере и радње на расвијетљавању кривичног дјела које је почињено 11. децембра употребом ватреног оружја на штету М.В. (36) из Подгорице, идентификовали и данас лишили слободе Р.Ј. (38) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда у стицају са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, осумњичени Р.Ј. је ово кривично дјело починио, 11.12.2018. године, на штету М.В. на начин што је, како се сумња, на аутобуском стајалишту преко пута Клиничког центра у Подгорици, након краћег вербалног конфликта употребом ватреног оружја нанио оштећеном, који се налазио на мјесту возача возила марке „Голф ИИИ“, тешку тјелесну повреду - прострјелне ране обје поткољенице. Осумњичени се након извршеног кривичног дјела дао у бјекство.

М.В. је указана љекарска помоћ.

Полиција је о догађају обавијештена од стране службеника Завода за хитну медицинску помоћ и по пријему обавјештења одмах су предузели потребне мјере и радње у циљу утврђивања чињеничног стања и расвијетљавања овог догађаја. О свему је обавјештен надлежни тужилац.

Интензивним радом подгоричке полиције осумњичени је идентификован, лоциран и данас лишен слободе због сумње да је починио наведена кривична дјела.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?