Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Кривична пријава против два малољетника због три кривична дјела

Објављено: 18.12.2018. 21:35 Аутор: УП
Службеници Управе полције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, предузимјући мјере и радње из своје надлежности у циљу расвијетљавања кривичних дјела из области имовинског криминалитета, у кратком року расвијетлили три кривична дјела и том приликом против два малољетна лица поднијели кривичну пријаву у редовном поступку.

Наиме, службеници ЦБ Подгорица су надлежном тужиоцу за малољетнике поднијели посебан извјештај као допуну кривичне пријаве против А.А. (15) из Берана и Л.К. (17) из Подгорице, због постојања основане сумње да су у Подгорици починили три кривична дјела и то КД разбојништво, КД разбојништво у покушају и КД одузимање возила. Кривично дјело разбојништво ова лица су, како се сумња, починила 13. децембра 2018. године, на штету маркет „Сwисслион Таково“, на начин што су маскирани ушли у унутрашњост маркета, када је Л.К. је, сумња се, уз пријетњу ножем запосленима омогућио А.А. да из регистар касе отуђи пазар у износу од 50 еура. Два дана касније, ова лица су како се сумња, починила кривично дјело разбојништво у покушају на штету запослене у апотеци „Медитас“ којом приликом нису били маскирани али су уз пријетњу ножем и физичком силом, сумња се, покушали да отворе регистар касу у чему нису успјели након чега су се удаљили. А.А. и Л.К су треће кривично дјело одузимање возила починили, како се сумња, 16. децембра 2018. године на штету једног физичког лица. Наиме, они су ово кривично дјело починили на начин што су, сумња се, искористили непажњу власнице аута марке „ВW Голф В“ која је изашла из возила и оставила га да ради у мјесту, након чега су ова два лица ушла у возила, ставила га у погон и удаљили се у правцу Блока В. Возило су оставили у Далматинској улици а са задњег сједишта су, сумња се, претходно отуђили торбу у којој се налазило 20 еура. Полицијски службеници су возило пронашли и вратили власници.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?