Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Подгорица: Полиција поднијела кривичну пријаву против осумњиченог за уцјену

Објављено: 19.12.2018. 20:38 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Центра безбједности Подгорица су, поступајући по пријави оштећене и након консултација са надлежним тужиоцем, поднијели кривичну пријаву тужиоцу против М.К. (31) из Подгорице због постојања основане сумње да је починио кривично дјело уцјена.

Наиме, одмах по запримљеној пријави оштећене пунољетне женске особе да је М.К. уцјењује, полицијски службеници су предузели све неопходне мјере и радње које су резултирале подношењем кривичне пријаве против осумњиченог лица. М.К. је, сумња се, ово кривично дјело починио на начин што је у више наврата у протеклих неколико мјесеци од оштећене захтјевао да буду интимни и да му донесе одређене суме новца уз пријетњу да ће уколико то не учини њеним најближим показати компромитујуће фотографије које има у свом телефону.

Оштећена је пристајала на вишемјесечне уцјене и испуњавала захтјеве осумњиченог, након чега је одлучила да све пријави полицији која је потом жртву заштитила и пријављено лице процесуирала.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?