Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Листа НВО које нијесу доставиле уредну и потпуну пријаву, односно документацију за конкурс „Дијалог за Европу“

Објављено: 19.12.2018. 22:00 Аутор: МЈУ

На основу члана 32г став 2 Закона о невладиним органиизацијама („Службени лист ЦГ“, бр. 39/11 и 37/17), а након завршетка Јавног конкурса „Дијалог за Европу“ објављен 14.11.2018. године, Комисија за расподјелу средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација Министарства јавне управе у 2018. години у области европских интеграција објављује

 

ЛИСТУ НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈЕ НИЈЕСУ ДОСТАВИЛЕ УРЕДНУ И ПОТПУНУ ПРИЈАВУ, ОДНОСНО ДОКУМЕНТАЦИЈУ

 

Непотпуне пријаве на Јавни конкурс доставиле су сљедеће невладине организације:

 

1.ЦЕНТАР ЗА ГРАЂАНСКО ОБРАЗОВАЊЕ (01-006/18-6034) – Пројекат „Преговарајмо заједно за Црну Гору у ЕУ“ у документацију је потребно направити допуну у погледу испуњености услова који се односе на реализацију пројекта у области ЕУ интеграција у години која је претходила објављивању јавног конкурса у дијелу тачно дефинисане улоге НВО, активности и остварених резултата НВО у односу на АТА уговор.

 

2.РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА УМЈЕТНОСТ, КУЛТУРУ И МЕДИЈЕ ЕЛИТА ПЛУС (01-006/18-5990)Пројекат „Европа – наш циљ“ потребно је направити допуну у дијелу датума реализације пројекта који је наведен у пријави, те је потребно доставити оригинал изјаву о тачности података и изјаву о непостојању вишеструког финансирања

 

Невладине организације са ове листе дужне су да отколне утврђене недостатке у року од 5 дана од дана објављивања Листе на интернет страници Министарства јавне управе и портала е-управе, закључно са понедјељком 24.12.2018. године.

Уколико се утврђени недостаци не отклоне у року, пријава се одбија.


Допуну пријаве, односно документације потребно је доставити на архиву Министарства јавне управе или послати поштом, препорученом пошиљком, на сљедећу адресу:

Министарство јавне управе

Римски трг бр. 46

81.000 Подгорица

Са напоменом: НЕ ОТВАРАТИ – Допуна пријаве на Јавни конкурс „Дијалог за Европу“ уз назив невладине организације и пројекта.

 

 

Бодовање пројеката вршиће се према мјерилима и на начин утврђен Уредбом о финансирању пројаката и програма невладиних организација у областима од јавног интереса (“Службени лист ЦГ”, бр. 13/18), а сваки пројекат ће бодовати по два независна процјењивача који морају образложити додијељене бодове по сваком мјерилу.

 На основу броја бодова независних процјењивача, Комисија утврђује ранг листу пројеката, односно програма који су бодовани, а на основу исте доноси Одлуку о расподјели средстава.

 

 МИНИСТАРСТВО ЈАВНЕ УПРАВЕ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?