Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Кривична пријава против осумњиченог за насилничко понашање у НИкшићу; у Бару лишен слободе осумњичени за наношење тешких тјелесних повреда

Објављено: 20.12.2018. 21:09 Аутор: УП
Службеници Центра безбједности Никшић су, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, идентификовали лице за које се сумња да је починило кривично дјело насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом тешка тјелесна повреда. Надлежном тужиоцу поднијета је кривична пријава против Д.Н. (36) из Никшића. Он је, како се сумња, починио ово кривично дјело на штету Ј.А. (82) из Никшића, на начин што му је прво упутио ријечи пријетеће садржине, а потом физички напао оштећеног задајући му више удараца по глави и тијелу, којом приликом је он изгубио свијест. Оштећеном је указана љекарска помоћ и констатован је већи број повреда на глави и тијелу као и тешке тјелесне повреде у виду потреса мозга.

Барска полиција је, предузимајући мјере и радње из своје надлежности, у кратком року идентификовала и лишила слободе Б.С. (63) из Бара због постојања основане сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда на штету С.М. (33) из Руске Федереације. Он је како се сумња, ово кривично дјело починио у Бару на начин што је након краћег вербалног конфликта стиснутом песницом ударио оштећеног у предјелу главе усљед чега је он пао и ударио о бетонску подлогу. С.М. је хоспитализован у Клиничком центру Црне Горе у Подгорици и он је задобио повреде опасне по живот. Б.С. ће бити уз кривичну пријаву приведен надлежном тужиоцу.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?