Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Убиство и самоубиство у Херцег Новом

Објављено: 25.12.2018. 04:23 Аутор: УП
У Херцег Новом су се догодили, како се сумња, убиство и самоубиство.

Наиме, поступајући по пријави сусједа да већ неколико дана нису виђали комшије, полицијски службеници ЦБ Херцег Нови су изашли на лице мјеста и у једној кући у насељу Сушћепан затекли два беживотна тијела. Предузетим мјерама и радњама на лицу мјеста хецегновска полиција је утврдила да се ради о оцу и сину, страним држављанима, Е.Л. (43) и К.Х.Л. (80), настањеним у Херцег Новом.

О догађају је обавијештен надлежни државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици. На лицу мјеста је извршен увиђај којим је руководио тужилац, уз увиђајне мјере и радње које су предузимали службеници Форензичког центра. Изузети су трагови као и предмети којима су, како се сумња, почињени убиство и самоубиство.

На основу увиђајних мјера и радњи, сумња се да је Е.Л. лишио живота свога оца К.Х.Л. а потом себи одузео живот.

Тијела ових лица су превезена на Одјељење судске патологије КЦЦГ ради вршења обдукције. Предузимају се мјере и радње на утврђивању свих чињеница догађаја.

Везани чланци:

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?