Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Расвијетљено убиство у покушају које је почињено у мају 2016. године

Објављено: 26.12.2018. 20:48 Аутор: УП
Службеници Управе полиције МУП-а – Одјељење безбједности Котор су, након низа предузетих мјера и радњи, расвијетлили кривично дјело убиство у покушају које је почињено на штету М.Р. у Котору 31. маја 2016. године, и том приликом поднијели кривичну пријаву против Љ.К. (26) и Б.М. (26), оба из Котора.

Сумња се да су Љ.К. и Б.М, 31.05.2016. године, у насељу Доброта, испалили више пројектила из ватрених оружја калибра 7,62 мм у правцу аутомобила у којем се налазио оштећени М.Р. Оштећени је у једном тренутку покушао да изађе из аутомобила којом приликом је пројектил погодио бочну страну возила али и возило које је било паркирано у близини. На возилу је констатовано више оштећења насталих од испаљених пројектила.

Након почињеног кривичног дјела осумњичени су се дали у бјекство.

Против Љ.К. и Б.М. полиција је Вишем државном тужилаштву у Подгорици поднијела кривичну пријаву због постојања основане сумње да су починили кривично дјело убиство у покушају у вези са кривичним дјелом недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?