Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗАИНТЕРЕСОВАНОЈ ЈАВНОСТИ ДА СЕ УКЉУЧИ У ПОЧЕТНУ ФАЗУ ПРИПРЕМЕ ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ЕЛЕКТРОНСКИМ КОМУНИКАЦИЈАМА

Објављено: 28.12.2018. 19:18 Аутор: м
На основу члана 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист Црне Горе", бр. 41/18), Министарство економије, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ 

органима, организацијама, удружењима и појединцима (у даљем тексту: заинтересована јавност) да се укључе у почетну фазу припреме ЗАКОНА О ИЗМЈЕНАМА И ДОПУНАМА ЗАКОНА О ЕЛЕКТРОНСКИМ КОМУНИКАЦИЈАМА и доставе своје иницијативе, предлоге, сугестије и коментаре у писаном и електронском облику Министарству економије на адресу: Подгорица, Римски трг 46, или на е-маил: виктор.берисхај@мек.гов.ме.

Овим законом ће се извршити усклађивање са Законом о државној управи („Службени лист Црне Горе“, бр. 78/18), као и ускладити нормативни оквир за унапрјеђење система безбједности и сигурности у циљу реализације активности из Акционог плана Стратегије националне безбједности.
Консултације заинтересоване јавности у почетној фази припреме Закона о измјенама и допунама Закона о електронским комуникацијама трајаће 15 дана од дана објављивања овог позива.

Консултацијама се обезбјеђује информисање најшире јавности о планираним активностима на припреми закона.

Министарство економије ће све приспјеле иницијативе, приједлоге, сугестије и коментаре размотрити и узети у обзир приликом сачињавања нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о електронским комуникацијама.

У прилогу можете преузети: Закон о електронским комуникацијама.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?